Wie is kameraankleden.nl?

Over kameraankleden.nl

Het team van kameraankleden.nl heeft een enorme passie voor interieurdesign, woonartikelen, de nieuwste trends en ondernemen. Het doel van kameraankleden.nl is om jou te inspireren met een hedendaags, soms eigentijds en trendy assortiment. Wij willen van het online winkelen een echte beleving maken met persoonlijke aandacht. Dagelijks wordt er hard door ons team gewerkt om de website, het productassortiment en alles wat daarmee te maken heeft te optimaliseren. 

Betrouwbaarheid, veilig online shoppen en persoonlijke aandacht zijn factoren die bij ons hoog in het vaandel staan. Wij bewerkstelligen dit onder andere met onze realistische product fotografie, product omschrijvingen en onze heldere prijs- & leveringsvoorwaarden. Continue is ons team bezig om nieuwe producten toe te voegen aan het assortiment. Wij streven naar 100% tevredenheid.

kameraankleden.nl is gevestigd in de plaats Tiel. Wij staan bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 69527091. De belastingdienst herkent ons als NL857906318B01. Heb je vragen of wil je contact met ons opnemen? Klik dan hier.

Onze passie

Sinds de oprichting in 2017 is kameraankleden.nl als online webshop gespecialiseerd in vloerkleden, eetkamerstoelen, verlichting, bijzettafels en diverse woonaccessoires. We hebben bij kameraankleden.nl het doel om consumenten in Nederland en België te voorzien van hedendaagse, unieke woonartikelen tegen eerlijke en heldere voorwaarden. Wij geloven in transparante handel voor de klant, de leverancier en de producent.

Wij zijn van origine gespecialiseerd in vloerkleden. Dit zie je aan onze uitgebreide collecties. Zo kun je bij ons een zacht hoogpolig vloerkleed, modern design vloerkleed of stoer vintage vloerkleed kopen. Maar ook voor bijvoorbeeld populaire Scandinavische vloerkleden, ronde vloerkleden en exclusieve Louis de Poortere vloerkleden ben je bij ons aan het juiste adres!

Naast vloerkleden hebben we ons online assortiment interieuritems aangevuld met hanglampen, tafellampen en stalampen. Ook voor een moderne eetkamerstoel, fauteuil of salontafel ben je bij ons aan het juiste adres! Vul aan met hippe woonaccessoires, een gave bijzettafel of trendy poef en creëer een persoonlijk geheel.