Garantie, retourneren & service

Retourformulier

Retourformulier

Retourneren, garantie & service

We vinden het belangrijk dat jij tevreden bent
Ben je niet helemaal tevreden over je aangekochte product of vertoont het een defect? Binnen 30 dagen na levering kun je aan ons kenbaar maken dat je jouw bestelling wilt retourneren. Vervolgens heb je nog 14 dagen om het product fysiek te retourneren. Wij verzoeken je een gebrek zo spoedig mogelijk na ontdekking aan ons kenbaar te maken.

Garantie
Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor al onze producten geldt ook een fabrieksgarantie voor de duur van 1 jaar na levering. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Een aankoop retour zenden
Om een product retour te zenden verzoeken wij je om het contactformulier op deze pagina correct in te vullen. Nadat je het formulier volledig hebt ingevuld ontvang je van ons binnen één werkdag meer informatie over waar je het pakket naartoe kan zenden. Wanneer wij het geretourneerde product in een zo oorspronkelijke mogelijke staat en onbeschadigd hebben ontvangen, storten wij direct het volledige aankoopbedrag terug op de bij ons bekende rekening.

Hoe zend ik een pakket terug?
Je kunt een product retour terug te sturen via een pakketpunt van bijvoorbeeld PostNL, DHL of GLS. Hierbij ben je zelf verantwoordelijk voor het correct terugsturen van het product. De kosten* voor het retourneren zijn hierbij voor je eigen rekening. Bewaar het verzendbewijs dat je ontvangt van de pakketleverancier. Voor een snellere afhandeling verzoeken wij je om het verzendbewijs direct naar ons op te sturen via info@kameraankleden.nl.

*Een deel van ons assortiment wordt vanuit Duitsland geleverd, houdt hierbij rekening met verzendkosten van circa €15 tot €20 per pakket.

Een artikel laten ophalen via onze ophaalservice
Voor het retourneren van een product kun je, in sommige gevallen, gebruik maken van onze speciale ophaalservice. Hierbij wordt het product bij je thuis opgehaald op een afgesproken datum tussen 8:00 en 18:00 uur. Het is hierbij helaas niet mogelijk om een tijdsvenster aan te geven en je krijgt vooraf geen tijdsindicatie door. Wij nemen contact met je op voor het bepalen van een ophaaldag. Houdt er rekening mee dat het vanwege de Covid-19 crisis een aantal dagen kan duren voor het pakket kan worden opgehaald.

Als je gebruik wilt maken van onze eenvoudige retourservice dan bedragen de kosten hiervoor €29,95. Bij extra grote vloerkleden (minimaal 300×300 cm), eetkamerstoelen en fauteuils bedragen de kosten €49,95. Informeer naar de mogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie over ons retourbeleid.