Design karpet kopen? Top 3 design karpetten

Welkom bij een nieuw blogbericht van kameraankleden.nl. In dit blogbericht vertellen wij je graag meer over onze top 3 design karpetten. Een design karpet is een vloerkleed met een uniek design of een opvallend effect. Een design vloerkleed kan elke kamer om toveren tot een stijlvolle design kamer. Hieronder lichten wij onze top 3 design kleden voor je uit. Natuurlijk kun je ook direct al onze vloerkleden online bekijken.

hoogpolig design karpetDesign karpet 1; Cameleon Oceaan Blauw

Het karpet Cameleon Oceaan Blauw is een hoogpolig vloerkleed met een hoogte van circa 23 millimeter. Het design karpet is gemaakt van 100% polyester en is voorzien van een katoenen rug. Het vloerkleed heeft een prachtige blauwe kleur waardoor je direct zorgt voor kleur in je kamer. Dankzij het zachte materiaal en de poolhoogte van 2,3 centimeter, voelt dit design karpet ook ontzettend zacht aan. Hierdoor is dit vloerkleed ideaal te gebruiken als woonkamer vloerkleed of als slaapkamer vloerkleed. Het design karpet heeft tevens een uniek effect waarbij de blauwe kleur van gloed veranderd vanuit verschillende hoeken. Het lichtinval bepaald namelijk de kleurintensiteit van dit design tapijt.

Het karpet Cameleon Oceaan Blauw maakt deel uit van onze Cameleon collectie. Naast de oceaan blauwe kleur is dit design karpet daarom ook verkrijgbaar in drie andere kleuren. Het design karpet is daarnaast ook verkrijgbaar in twee verschillende maten. Wij bieden dit prachtige design karpet al aan vanaf €495 bij het formaat van 160×230 centimeter.

design karpet StripeDesign karpet 2; Stripe Grijs

Op nummer twee in onze top 3 design karpetten staat het karpet Stripe Grijs. Dit design karpet is onlangs toegevoegd aan ons assortiment en is, net als onze andere hippe vloerkleden, direct uit voorraad leverbaar. Het karpet Stripe Grijs is een laagpolig vloerkleed met een hoogte van circa 0,7 centimeter. Het design karpet is gemaakt van 100% katoen en heeft een slipbestendige achterzijde. Het karpet Stripe Grijs heeft een uniek design van witte strepen gemixt met een zwart/grijze kleur. Het design kleed is tevens erg onderhoudsvriendelijk, waardoor het ook perfect te gebruiken is als eetkamer vloerkleed. Door de gelijke hoogte van dit vloerkleed kan je met een stofzuiger namelijk eenvoudig het stof en vuil van dit vloerkleed halen.

Het design karpet maakt deel uit van onze Stripe collectie. Het vloerkleed is, naast de grijze kleur, ook verkrijgbaar in een taupe kleur. Het design karpet is daarnaast verkrijgbaar in de vloerkleed formaten 160×230 centimeter en 200×290 centimeter. De prijs voor het kleine formaat bedraagt slechts €259. Een goedkoop vloerkleed kopen met een uniek design? Dat doe je natuurlijk bij kameraankleden.nl!

Vintage design karpet RebelDesign karpet 3; Rebel Vintage Grijs

Last but not least; het karpet Rebel Vintage Grijs. Het design karpet is een uniek vloerkleed met een ‘patchwork look’. Een patchwork vloerkleed is een karpet waarbij het lijkt alsof er meerdere stoffen lappen aan elkaar zijn geweven. Het design karpet is gemaakt van 100% viscose en is voorzien van een anti-slip rug. Het design tapijt is, net als onze andere design karpetten, geschikt voor vloerverwarmingen. De witte en grijze kleuraccenten zorgen ervoor dat dit vloerkleed makkelijk te matchen is met verschillende interieur stijlen. Het karpet Rebel Vintage Grijs is een stoer vloerkleed met unieke vintage designs op de verschillende ‘patches’. Een uniek design vloerkleed kopen, doe je het best bij kameraankleden.nl.

Het vintage vloerkleed is verkrijgbaar in verschillende formaten. Hierdoor kan je het mooie vloerkleed erg goed afstemmen op je kamer. Het design karpet is namelijk verkrijgbaar met het formaat van 1,60×2,40 meter en 2,00×2,80 meter. Voor het kleinere formaat van 1,60×2,40 meter hoef je bij ons slechts €275 te betalen. Uiteraard verzenden wij dit design karpet, net als onze andere vloerkleden, geheel gratis binnen Nederland en België.


[button size=”medium” style=”primary” text=”Alle design vloerkleden” link=”https://kameraankleden.nl/producten/design-vloerkleden/”]