Goedkoop hoogpolig vloerkleed

Zoek jij naar een goedkoop hoogpolig vloerkleed van een hoogwaardige kwaliteit? Dan is de Lounge collectie echt iets voor jou. Een Lounge karpet is een goedkoop hoogpolig vloerkleed met een poolhoogte van circa 2,2 centimeter. Het goedkope hoogpolige vloerkleed is gemaakt van 100% polyester en is voorzien van een jute rug. Je betaald voor de goedkope hoogpolige karpetten geen verzendkosten als je in Nederland of België woont. Daarnaast kan je uit verschillende betaalmethodes kiezen als je bij ons een hoogpolig vloerkleed koopt.


Goedkoop hoogpolig vloerkleed

Een Lounge tapijt is een goedkoop hoogpolig vloerkleed met een hoogte van 22 millimeter. Het goedkope hoogpolige vloerkleed is gemaakt van 100% polyester en heeft een jute achterzijde. Het kleed voelt heerlijk zacht aan en is verkrijgbaar in negen verschillende kleuren. Daarnaast is het goedkope hoogpolige vloerkleed verkrijgbaar in twee verschillende maten. Dankzij de diverse vloerkleed kleuren, vloerkleed materialen en vloerkleed formaten kan je het goedkope hoogpolige vloerkleed perfect afstemmen op je kamer.

Goedkoop hoogpolig vloerkleed kopen

Het Lounge kleed is een goedkoop vloerkleed van een hoogwaardige kwaliteit. Het goedkope hoogpolige vloerkleed is gemaakt in België waardoor je zeker weet dat het kleed gemaakt is onder goede arbeidsomstandigheden. Bij kameraankleden.nl kan je daarnaast veilig en vertrouwd betalen via o.a. iDeal en Bancontact. Bovendien verzenden wij al onze goedkope hoogpolige vloerkleden gratis binnen de Benelux. Het goedkope hoogpolige vloerkleed kan je bij het formaat van 1,60×2,30 meter kopen voor slechts €199.

Onze goedkope hoogpolige vloerkleden collecties

Naast de Lounge collectie hebben wij nog veel meer goedkope hoogpolige vloerkleden collecties in het assortiment. Zo hebben wij o.a. de Comfy collectie, de Cameleon collectie en de Luxius collectie in het assortiment. Ook voor laagpolige vloerkleden ben je bij ons echter aan het goede adres. Zo hebben wij o.a. vintage vloerkleden, wollen vloerkleden en patchwork vloerkleden in het assortiment. Wat voor goedkoop vloerkleed je ook zoekt, bij kameraankleden.nl vind je altijd een kleed dat aan je wensen voldoet. Tip: Bekijk ook eens ons blog voor meer inspiratie op het gebied van vloerkleden.