Goedkoop patchwork vloerkleed kopen? Ontdek onze top 3 patchwork vloerkleden

Goedkoop patchwork vloerkleed kopen

Zoek jij naar een goedkoop patchwork vloerkleed met een uniek design? Dan zal je bij kameraankleden.nl het vloerkleed vinden waar je naar op zoek bent. Wij hebben een uitgebreide collectie met goedkope patchwork vloerkleden. In dit blogbericht vertellen wij je graag meer over onze top drie patchwork vloerkleden. Benieuwd naar onze gehele patchwork collectie? Ga dan direct naar onze speciale patchwork vloerkleden pagina en laat je inspireren!

1. Goedkoop patchwork tapijt ‘Serena’

Het goedkope patchwork vloerkleed ‘Serena’ is ons bestverkochte patchwork tapijt. Het vloerkleed heeft een uniek design waarbij het lijkt alsof er verschillende authentieke Perzische vloerkleden aan elkaar zijn geweven. De kleuren van het vloerkleed zijn vrij neutraal waardoor het goedkope patchwork tapijt goed te combineren is in verschillende interieurstijlen. Het hangeweven patchwork kleed is gemaakt van katoen en tevens voorzien van een slipbestendige katoenen rug. Daarnaast heeft het goedkope patchwork vloerkleed een gewicht van 2200 gram per vierkante meter en een poolhoogte van één centimeter. Je kunt dit Perzische patchwork tapijt verkrijgen in drie verschillende formaten, waarbij je voor het kleinste formaat van 120×170 cm slechts €149 betaald.

2. Goedkoop patchwork vloerkleed ‘Safi’

Op nummer twee in ons top drie goedkope patchwork vloerkleden lijstje staat het vloerkleed ‘Safi’. Dit patchwork kleed heeft een mix van verschillende vrolijke kleuren waar de gele kleur er echt uitspringt. Dit laagpolige vloerkleed zorgt dan ook voor een frisse, hippe en kleurrijke interieurstijl in je kamer. Het goedkope patchwork tapijt is, net als het vloerkleed ‘Serena’, ook gemaakt van katoen en afgewerkt met een katoenen rug. Dankzij het stevige katoenen materiaal is het vloerkleed erg makkelijk schoon te maken en verslijt het minder snel. De katoenen rug zorgt er bovendien voor dat het vloerkleed ook goed blijft liggen op z’n plek. Je kunt dit gele patchwork karpet kopen in drie verschillende formaten, waarbij de kleinste maat 149 euro kost.

3. Goedkope patchwork vloerkleden uit de ‘Danesh’ collectie

Last but not least vertellen wij je graag meer over onze prachtige ‘Danesh’ vloerkleden. Je kunt deze vloerkleden verkrijgen in een lila kleur, een rode kleur of een blauwe kleur. Het blauwe vintage patchwork kleed is hierbij de bestverkochte kleur. De goedkope patchwork vloerkleden zijn daarnaast verkrijgbaar in de formaten 120×170 cm (€149) en 160×230 cm (€199). Bovendien zijn de goedkope patchwork kleden gemaakt van polyester waardoor ze erg aangenaam aanvoelen. Verder hebben de goedkope patchwork vloerkleden een hoogte van één centimeter en een gewicht van 2150 gram per vierkante meter. Overigens zijn al onze goedkope vloerkleden geschikt voor vloerverwarmingen en eenvoudig online te bestellen.