Leuke en mooie vloerkleden online kopen? Ontdek onze top 3 tapijten

Welkom bij een nieuw blogbericht van kameraankleden.nl! Kameraankleden.nl is een online vloerkledenwinkel met veel leuke en mooie vloerkleden. Zo hebben wij bijvoorbeeld mooie design vloerkleden en leuke kinderkamer vloerkleden in het assortiment. In dit blogbericht lichten wij onze top 3 opmerkelijke vloerkleden uit.

Nummer 1: Het leuke Vloerkleed Patchwork Turquoise

Als je zoekt naar leuke en mooi vloerkleden, dan zijn onze patchwork vloerkleden echt iets voor jou! Het ‘Vloerkleed Patchwork Turquoise’ is een mooi vloerkleed van een hoogwaardige kwaliteit. Bij dit leuke tapijt lijkt het alsof er verschillende stoffen aan elkaar zijn geweven. Het tapijt is bovendien voorzien van een mooie vintage design patroontjes. Het leuke tapijt heeft een hoogte van circa 0,7 centimeter en is gemaakt van 100% viscose. Dankzij de subtiele maar opvallende kleuraccenten op dit leuke karpet, zal je kamer een mooie trendy look krijgen.

Het ‘Vloerkleed Patchwork Turquoise’ is een mooi tapijt dat deel uit maakt van onze leuke Patchwork collectie. Naast de turquoise kleur is dit mooie karpet ook verkrijgbaar in diverse andere kleuren. Zo is dit leuke tapijt bijvoorbeeld ook beschikbaar als rood vloerkleed of geel vloerkleed. De patchwork collectie kan je bij ons online bekijken via onze patchwork vloerkleed pagina. Dit mooie vloerkleed is bij ons verkrijgbaar in twee verschillende maten en is al verkrijgbaar vanaf €259,-. Online een leuk en mooi patchwork vloerkleed kopen? Dat doe je natuurlijk bij kameraankleden.nl!

Nummer 2: Het leuke Vloerkleed Lounge Rood

Op nummer twee in onze ‘top drie leuke en mooie vloerkleden’ staat het ‘Vloerkleed Lounge Rood’. Het leuke tapijt heeft een hoogte van 22 millimeter en is gemaakt van polyester. Dit mooie karpet geeft kleur aan je kamer en laat je kamer er trendy uit zien. Een rood karpet kan je kamer namelijk een moderne en trendy look geven. Wij vinden het bijvoorbeeld zelf altijd erg tof als een rood tapijt wordt gecombineerd met bijvoorbeeld wit meubilair. Dat kan leuk staan in de woonkamer maar ook bijvoorbeeld in combinatie met witte stoelen in de eetkamer.

Het ‘Vloerkleed Lounge Rood’ is één van de kleuren uit onze ‘Lounge’ vloerkledencollectie. Naast de kleur rood is dit mooie tapijt o.a. verkrijgbaar als paars vloerkleed en als taupe vloerkleed. Wil je alle kleuren online in één overzicht bekijken? Ga dan naar onze ‘Hoogpolig vloerkleed’ pagina. Deze leuke en mooie vloerkleden zijn online te kopen in twee verschillende maten. Voor het kleinste formaat van 1,60 x 2,30 meter betaal je bij ons online slechts €199,-. Leuke en mooie hoogpolige kleden kopen, dat doe je natuurlijk online bij kameraankleden.nl!

Nummer 3: Het mooie Vloerkleed Living Zwart

Op plek nummer drie staat het ‘Vloerkleed Living Zwart’. Het mooie vintage karpet is laagpolig en heeft een poolhoogte van circa 0,5 centimeter. Het vintage tapijt is daarnaast gemaakt van 100% viscose en heeft een katoenen rug. Dit leuke tapijt heeft een mooi vervaagd design. Hierdoor geeft dit retro vloerkleed een mooie vintage look aan je kamer. Vintage tapijten zijn dé trend van dit jaar en zie je steeds vaker terug in woonkamers en slaapkamers. Het leuke karpet is, net als onze andere mooie tapijten, geschikt voor vloerverwarmingen.

Het ‘Vloerkleed Living Zwart’ is ook beschikbaar in diverse andere kleuren. Zo is dit leuke vintage karpet ook beschikbaar als bruin vloerkleed en als grijs vloerkleed. De mooie vintage tapijten zijn allemaal te bekijken via onze ‘Vintage vloerkleed’ pagina. De mooie tapijten zijn verkrijgbaar in twee formaten, waarbij je voor het kleinste formaat van 1,6 x 2,3 meter slechts €259,- betaald. Een mooi en leuk vintage tapijt of Perzisch tapijt kopen? Dat doe je online natuurlijk bij kameraankleden.nl!

Een leuk tapijt online kopen bij kameraankleden.nl

Bij kameraankleden.nl kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan. Wij zijn erg transparant, helpen je graag persoonlijk verder en willen er altijd voor zorgen dat onze klanten 100% tevreden zijn. Bij kameraankleden.nl kan je online leuke vloerkleden kopen en veilig en vertrouwd betalen via diverse betaalmethoden. Zo kan je bijvoorbeeld betalen via iDeal, Bancontact, overboeking en zelfs pas bij aflevering! Wij verzenden al onze mooie vloerkleden bovendien gratis binnen Nederland en België. Meer weten over ons? Bekijk dan ook eens het blog ‘Onze werkwijze‘. Leuke en mooi vloerkleden online kopen, dat doe je natuurlijk bij kameraankleden.nl! Tip: Wil jij een extra goedkoop vloerkleed kopen? Bekijk dan ook eens onze speciale vloerkleed aanbiedingen.

[button size=”medium” style=”primary” text=”Bekijk alle vloerkleden” link=”https://kameraankleden.nl/producten/vloerkleden/”]