Retro eetkamerstoelen met armleuning

retro-eetkamerstoelen-met-armleuning

Ben jij ook zo fan van vintage interieurartikelen? Bij kameraankleden.nl hebben wij ontzettend veel unieke vintage artikelen in het assortiment. Van prachtige vintage vloerkleden tot aan originele vintage poefs, wij hebben het allemaal in ons assortiment. In dit blogbericht lichten wij graag onze retro eetkamerstoelen met armleuningen uit. De retro eetkamerstoelen met armleuningen zorgen voor een authentieke retro stijl in je eetkamer en zijn echte ‘eye-catchers’.

Retro eetkamerstoelen met armleuning

Onze retro eetkamerstoelen met armleuningen hebben lekkere zachte zitkussens en rug kussens die zijn opgevuld met schuimvulling. De vintage eetkamerstoelen met armleuningen zitten dan ook heerlijk comfortabel. Daarnaast hebben de retro eettafelstoelen met armleuning een lederen look en zwarte kunststof stoelpoten. Bovendien zijn de retro eetkamerstoelen met armleuning voorzien van een goudkleurige metalen frame. Hierdoor zijn de stoelen niet alleen erg stevig maar ook erg hip. Goudkleurige interieurartikelen zijn namelijk dé trend van dit jaar.

Specificaties van de retro eetkamerstoelen met armleuningen

Zoals hierboven beschreven zijn de retro eetkamerstoelen met armleuning voorzien van kunststof stoelpoten en een goudkleurig metalen frame. De eetkamerstoelen hebben daarnaast een zithoogte van 48 centimeter en kunnen een gewicht dragen tot wel honderd kilogram. De vintage eetkamerstoelen met armleuning hebben een hoogte van 77 centimeter, een breedte van 60,5 centimeter en een lengte van 58,5 centimeter. Verder hebben de retro stoelen met de goudkleurige armleuningen een gewicht van circa zes kilogram.

Vintage eetkamerstoelen met armleuningen kopen bij kameraankleden.nl

De vintage eetkamerstoelen met gouden armleuningen zijn verkrijgbaar in het grijs of in het bruin. Je kunt de retro eettafelstoelen ontzettend eenvoudig online bestellen voor slechts €249 per stuk. Zo kun je bij ons veilig en vertrouwd betalen met iDeal, Bancontact en diverse creditcards. Wil je liever pas betalen nadat de retro eetkamerstoelen met armleuningen zijn geleverd? Ook dat is bij ons mogelijk via Afterpay. De stoelen worden binnen circa drie werkdagen geleverd en bovendien is de verzending helemaal gratis!

Ontdek ook eens onze andere unieke eetkamerstoelen

Naast de retro eetkamerstoelen met armleuningen hebben wij bij kameraankleden.nl nog veel meer eetkamerstoelen in het assortiment. Benieuwd naar ons complete eetkamerstoelen assortiment? Ga dan naar onze eetkamerstoelen categoriepagina en laat je inspireren. Tevens hebben wij in onze blog nog veel meer inspirerende blogberichten geschreven over onze eetkamerstoelen. Zo hebben wij onlangs bijvoorbeeld blogs geschreven over onze trendy stoffen eetkamerstoelen.