Zeg, ken jij de bijzettafel al?

de-bijzettafel-blog

Wanneer je op zoek gaat naar praktische interieuritems, denk dan eens aan de bijzettafel. Dit onderschatte meubelstuk kun je namelijk (dankzij het formaat) overal plaatsen én prima gebruiken ter vervanging van de traditionele salontafel. In deze blog vertellen we je graag over de mogelijkheden van een bijzettafel. Ook laten we je een aantal hippe exemplaren zien uit onze moderne collectie.

De voordelen van een bijzettafel

Een bijzettafel biedt tal van voordelen; je bespaart ruimte t.o.v. van een salontafel, je creëert een unieke sfeer maar bovenal zijn ze enorm praktisch. Het combineren van diverse varianten bijzettafels biedt oneindige mogelijkheden. Zo kun je ze gebruiken om je glas drinken een plek te geven of om je planten of kunst op te exposeren. Heb je een kleine woonkamer en weinig ruimte voor een salontafel? No problemo! Kies een variant die helemaal aansluit bij jouw interieurstijl. Kies bijvoorbeeld voor een bijzettafels met goud, houten bijzettafels, Art Deco bijzettafels of industriële bijzettafels.

Wat vind je van een houten bijzettafel?

In onze moderne collectie vind je tal van houten exemplaren. Deze houten kunstwerken zijn goed te combineren met een modern, landelijk of industrieel interieur. Onze hippe bijzettafels zijn gelukkig niet gemaakt van waaibomenhout.. Nee, onze bijzettafels worden doorgaans gemaakt van teakhout. Deze stevige houtsoort is afkomstig (zoals je misschien al vermoedt) van de teakboom en wordt veel gebruikt in de meubelindustrie. Hieronder zie je een aantal van onze hippe houten bijzettafels.

Een hotel-chique of hollywood-stijl?

Durf jij gewaagder te zijn? Loop jij doorgaans voor op de mode en trends? Wat vind je dan van de hotel-chique of hollywood-stijl? Deze stijlen kenmerken zich o.a. door het gebruik van goud en glanzende oppervlakten. We begrijpen dat deze stijl niet in elk interieur past, maar wie weet? Zie hieronder een greep uit onze collectie van art deco bijzettafels.