Groene velvet eetkamerstoelen kopen

groene velvet eetkamerstoelen kopen

Zoek jij naar groene fluwelen eetkamerstoelen met een uniek design? Bij ons kun je verschillende groene velvet eetkamerstoelen kopen met unieke designs. In dit blogbericht lichten wij graag onze top drie voor je uit en vertellen wij je meer over de eigenschappen van deze groene fluwelen eetstoelen. Wil je liever gelijk al onze eetkamerstoelen in één overzicht zien? Klik dan op de button hieronder om direct naar onze categoriepagina te gaan.


groene-fluwelen-eetkamerstoelen

1. Groene fluwelen eetkamerstoelen Eva

De groene eetkamerstoelen uit de luxe ‘Eva’ collectie hebben een prachtige fluwelen bekleding met luxueuze stiksels. Daarnaast zijn de groene velvet eetkamerstoelen voorzien van een stevig metalen onderstel met een stoere zwarte coating. De armleuningen lopen vanaf het zitvlak en zitten niet vastgebonden aan de rug waardoor de stoelen een unieke uitstraling krijgen. Aan de achterkant van de rugleuning zit bovendien ook nog eens een stoer metalen handvat om het design helemaal af te maken. De groene stoelen zijn belastbaar tot circa 130 kilogram en hebben een zithoogte van 47 centimeter. Je kunt de groene fluwelen eetkamerstoelen eenvoudig online kopen voor €134,50 per stuk.

Groene-velvet-eetkamerstoel

2. Groene velvet eetkamerstoelen Ejan

De groene velvet eetkamerstoelen uit de ‘Ejan’ collectie zijn tevens bekleed met een zachte velvet stof en voorzien van diverse prachtige stiksels. Daarnaast loopt er een stoere zwarte lijn rondom de zitkuip die mooi matcht met de stoere zwarte stoelpoten van metaal. De stoelen zitten ontzettend comfortabel en staan garant voor uren zitplezier zonder last ergens last van te krijgen. De groene velvet eetstoelen zijn bovendien belastbaar tot wel 130 kilogram en hebben een zithoogte van 48 centimeter. Je kunt de groene velvet eetkamerstoelen met armleuningen eenvoudig online bestellen voor €179 per stuk.

Luxe groene eetkamerstoel

3. Luxe groene eetkamerstoelen Olda

De luxe groene eetkamerstoelen uit de ‘Olda’ collectie zijn bekleed met een fluweelzachte bekleding en hebben tevens een zwarte decoratieve streep lopen rondom de armleuningen. Deze zwarte stoffen streep staat erg tof in combinatie met de zwarte metalen stoelpoten. Dankzij de stevige constructie en de metalen stoelpoten kunnen de groene velvet eetkamerstoelen een gewicht dragen tot wel circa 130 kilogram. Verder hebben de luxe stoffen eetkamerstoelen een zithoogte van 47 centimeter en een totale hoogte van 87 centimeter. Je kunt de luxe groene velvet eetkamerstoelen kopen voor €169 per stuk.Groene velvet eetkamerstoelen kopen