Witte kunststof eetkamerstoelen kopen

moderne witte kunststof eetkamerstoelen

Zoek jij naar moderne eetkamerstoelen die zorgen voor een hippe, frisse en unieke interieurstijl in je eetkamer? Ontdek dan onze nieuwe ‘Timski’ en ‘Jonne’ collecties. De moderne kunststof eetkamerstoelen zien er niet alleen heel erg mooi uit maar zijn ook nog eens gemaakt van hoogwaardige materialen. In dit blog vertellen wij je graag meer over deze twee prachtige collecties.

Creëer een unieke interieurstijl met witte kunststof eetkamerstoelen

De ‘Timski’ en ‘Jonne’ eetkamerstoelen hebben een prachtig design waarmee je zorgt voor een indrukwekkende en moderne interieurstijl in je eetkamer. De stoelen zijn voorzien van een witte kunststof zitkuip en zijn voorzien van een zacht stoffen zitkussentje. De zitkussens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kun je de witte kunststof eetkamerstoelen verkrijgen met een grijs, groen, rood of okergeel zitkussen. Hierdoor kun je de stoelen perfect afstemmen op jouw interieurstijl. Daarnaast zijn de witte moderne eetkamerstoelen voorzien van stevige houten stoelpoten met zwarte metalen tussenstukken. Dit zorgt niet alleen ervoor dat de stoelen er erg tof uit zien maar hierdoor kunnen ze tevens belast worden tot wel minimaal honderd kilogram.

Het verschil tussen de twee collecties is dat de ‘Jonne’ stoelen zijn voorzien van armleuningen, waarbij de ‘Timski’ stoelen geen armleuningen hebben. De eetkamerstoelen met armleuningen uit de ‘Jonne’ collectie hebben een zithoogte van 46 centimeter, een breedte van 57 centimeter, een diepte van 43 centimeter en een totale hoogte van 82 centimeter. De moderne kunststof eetkamerstoelen uit de ‘Timski’ collectie hebben daarentegen een zithoogte van 47 centimeter, een breedte van 45 centimeter, een diepte van 42 centimeter en een totale hoogte van 83 centimeter.

Moderne witte eetkamerstoelen kopen bij kameraankleden.nl

Wil jij de witte kunststof eetkamerstoelen uit één van de twee collecties bestellen? Dan kun je heel erg eenvoudig bij ons online een bestelling plaatsen. In slechts een paar stappen heb je de moderne eetkamerstoelen al besteld. Tevens kun je bij ons eenvoudig betalen met de meest gebruikte betaalmethodes van Nederland en België. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld betalen met iDeal, Bancontact en diverse creditcards. Wil je liever achteraf betalen? Ook dat is bij ons mogelijk via de betaalmethode Afterpay. De levering van de witte moderne eetkamerstoelen is bovendien niet alleen erg snel maar ook nog eens helemaal gratis als je binnen Nederland of België woont. Witte kunststof eetstoelen van een hoogwaardige kwaliteit kopen? Dat doe je natuurlijk het best bij kameraankleden.nl!