Beige vloerkleed kopen? Ontdek onze top 3 beige vloerkleden

Welkom bij een nieuw blog van kameraankleden.nl! Wij hebben bij kameraankleden.nl veel verschillende soorten en kleuren vloerkleden in het assortiment. In dit blog lichten wij onze top drie beige vloerkleden uit. Een beige vloerkleed is een neutraal vloerkleed dat een subtiel, warm gevoel geeft aan je kamer. Wij hebben zowel hoogpolige als laagpolige vloerkleden in de kleur beige beschikbaar. Wij verzenden onze beige vloerkleden bovendien razendsnel én geheel gratis binnen Nederland en België. Meer weten over onze service? Bekijk dan ook eens ons blog genaamd ‘Onze werkwijze‘. Een kleed kopen doe je natuurlijk bij kameraankleden.nl!

Nummer 1: Vloerkleed Karpeti Beige

Ons nummer één beige vloerkleed is het Vloerkleed Karpeti Beige. Dit vloerkleed is handgemaakt in India en is gemaakt van organisch viscose materiaal. Het Vloerkleed Karpeti Beige is een laagpolig vloerkleed en heeft een poolhoogte van 5 millimeter. De achterzijde van het beige vloerkleed is voorzien van een katoenen rug. Hierdoor blijft het vloerkleed beter op één plek liggen. Het beige karpet is, net als al onze andere vloerkleden, geschikt voor vloerverwarmingen. Het prachtige handgemaakte kleed is van een hoogwaarde kwaliteit en heeft een prachtig ruitjes motief.

Naast de kleur beige is het Vloerkleed Karpeti beschikbaar in diverse andere kleuren. Zo hebben wij het beige karpet ook beschikbaar in de kleuren Ivoor wit, Naturel bruin en wit. Het beige tapijt is beschikbaar in de formaten 160×230 centimeter en 200×290 centimeter. Bij ons is dit handgemaakte beige kleed al beschikbaar vanaf €439,-.

Nummer 2: Vloerkleed Comfy Beige

Het Vloerkleed Comfy Beige staat op nummer twee in onze top 3 beige vloerkleden. Dit hoogpolige vloerkleed is heerlijk zacht en voelt erg comfortabel aan. Het beige tapijt heeft een hoogte van 45 millimeter en is gemaakt van polyester. De achterzijde van het karpet is voorzien van een katoenen rug. Een hoogpolig vloerkleed heeft het voordeel dat het een geluiddempende en geluidsabsorberende werking heeft. Het Vloerkleed Comfy Beige dempt en absorbeert dus vervelende (galmende) geluiden in uw kamer. Dit shaggy vloerkleed is, dankzij het hoge comfortgehalte, ideaal te gebruiken als slaapkamer vloerkleed of woonkamer vloerkleed.

Het Vloerkleed Comfy Beige maakt deel uit van onze Comfy collectie en is beschikbaar in diverse kleuren. Zo is dit beige tapijt onder andere beschikbaar in de kleuren antraciet, naturel en staalgrijs. Onze gehele Comfy collectie kan je eenvoudig bekijken via onze hoogpolige vloerkleden categorie. Het Vloerkleed Comfy Beige is verkrijgbaar in de formaten 160×230 centimeter en 200×290 centimeter. Dit hoogpolige beige tapijt is bij ons al verkrijgbaar vanaf €259,-.

Nummer 3: Vloerkleed Lounge Beige

De nummer drie in onze top drie beige vloerkleden is het Vloerkleed Lounge Beige. Het Vloerkleed Lounge Beige is tevens een hoogpolig vloerkleed en heeft een poolhoogte van 22 millimeter. Het beige tapijt is gemaakt van 100% polyester en is voorzien van een jute rug. Dit kleed heeft, net als het Vloerkleed Comfy Beige, het voordeel dat het een geluiddempende en geluidsabsorberende werking heeft. Het Vloerkleed Lounge Beige is gemaakt in België en is, net als onze andere tapijten, geschikt om te gebruiken in combinatie met vloerverwarmingen.

Het Vloerkleed Lounge Beige maakt deel uit van onze Lounge collectie en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo is het karpet onder andere beschikbaar in de kleuren blauw, paars en grijs. Onze gehele Lounge collectie kan je eenvoudig bekijken via onze hoogpolige vloerkleden categoriepagina. Het Vloerkleed Lounge Beige is beschikbaar in de formaten 160×230 centimeter en 200×290 centimeter. Bij ons is dit hoogpolige beige vloerkleed al beschikbaar vanaf €199,-.

Bekijk ook eens onze andere vloerkleden

Naast de beige vloerkleden hebben wij uiteraard nog veel andere kleuren vloerkleden in het assortiment. Zo hebben wij bijvoorbeeld diverse blauwe vloerkleden en grijze vloerkleden in het assortiment. Benieuwd naar onze top 3 blauwe en turquoise vloerkleden? Bekijk dan ook eens ons blog ‘Top 3 blauwe en turquoise vloerkleden’. Naast de hoogpolige kleden en viscose kleden hebben wij nog veel andere soorten karpetten in het assortiment. Zo hebben wij onder andere vintage vloerkleden, design vloerkleden en Scandinavische vloerkleden op onze website staan. Ben jij op zoek naar een extra goedkoop vloerkleed? Bekijk dan ook eens onze speciale vloerkleed aanbiedingen in onze outlet.