Retro vloerkleed kopen? Ontdek onze top 5 retro vloerkleden

Welkom bij een nieuw blog van kameraankleden.nl. Bij kameraankleden.nl hebben wij een ruim assortiment aan retro vloerkleden. In dit blog lichten wij onze top 5 retro vloerkleden uit. Wil jij al onze retro vloerkleden in één overzicht bekijken? Bekijk dan eens onze speciale vintage vloerkleden pagina.

Retro vloerkleed nummer 1: Het Vloerkleed Aria Vintage Grijs

De absolute topper onder onze retro vloerkleden is het Vloerkleed Aria Vintage Grijs. Dit retro vloerkleed is gemaakt van viscose, acryl en katoen. Het grijze vloerkleed is daarnaast voorzien van een prachtig medaillon motief. Dankzij de subtiele grijze kleur van het kleed, is dit retro kleed te combineren met vrijwel elk interieur. Dit retro karpet is laagpolig en heeft een poolhoogte van 3 millimeter. Het voordeel van een laagpolig vloerkleed is dat het heel makkelijk schoon te houden is. Als je zoekt naar een grijs gekleurd vloerkleed, dan is dit absoluut een aanrader!

Het Vloerkleed Aria Vintage Grijs maakt deel uit van onze Aria Vintage collectie. Het retro vloerkleed is, naast de kleur grijs, ook verkrijgbaar als bruin vloerkleed. Het Vloerkleed Aria Vintage Grijs is verkrijgbaar in de formaten 160×240 cm en 200×280 centimeter. Dit grijze retro tapijt is bij ons al verkrijgbaar vanaf €275,-.

Retro vloerkleed nummer 2: Het Vloerkleed Patchwork Turquoise

Het Vloerkleed Patchwork Turquoise is niet je alledaagse retro vloerkleed maar geeft absoluut een vintage look aan je kamer. Het turquoise vloerkleed is voorzien van een patchwork design, waardoor het lijkt alsof er meerdere lappen stof aan elkaar zijn geweven. De verschillende lappen stof zijn vrijwel allemaal voorzien van een mooi retro design. Het Vloerkleed Patchwork Turquoise is gemaakt van viscose en heeft een poolhoogte van circa 0,7 centimeter. Dit turquoise kleed geeft een kleurrijke, retro look aan je kamer.

Het Vloerkleed Patchwork Turquoise is onderdeel van onze retro Patchwork collectie. Naast de turquoise kleur is het retro tapijt onder andere verkrijgbaar in de kleuren blauw, geel en rood. Onze gehele Patchwork collectie kan je bekijken via onze ‘Patchwork vloerkleden‘ categoriepagina. Het Vloerkleed Patchwork Turquoise is verkrijgbaar in de formaten 160×230 cm en 200×290 cm. Dit retro tapijt is bij ons al verkrijgbaar vanaf €259,-.

Retro vloerkleed nummer 3: Het Vloerkleed Aged Vintage Bruin

Onze nummer drie onder de retro vloerkleden is het Vloerkleed Aged Vintage Bruin. Dit retro tapijt is gemaakt van viscose (70%), acryl (20%) en katoen (10%). Het laagpolige kleed heeft een poolhoogte van 3 millimeter en is slipbestendig. Het bruine kleed bevat een prachtig vintage design en is een echte eye-catcher. Dit retro karpet is ideaal te gebruiken als woonkamer vloerkleed, slaapkamer vloerkleed of eetkamer vloerkleed. Het bruine tapijt is, net als onze andere vloerkleden, te gebruiken in combinatie met vloerverwarmingen.

Het Vloerkleed Aged Vintage Bruin maakt deel uit van onze Aged Vintage collectie. Naast de kleur bruin is het vloerkleed ook verkrijgbaar in een antraciet kleur. Het Vloerkleed Aged Vintage bruin is verkrijgbaar in de formaten 160×240 centimeter en 200×280 centimeter. Bij ons is dit prachtige kleed al verkrijgbaar vanaf €275,-.

Retro vloerkleed nummer 4: Het Vloerkleed Living Zwart

Het Vloerkleed Living Zwart is een prachtig retro vloerkleed met een vervaagd design. Het zwarte vloerkleed is gemaakt van viscose en is voorzien van een katoenen rug. Dit retro tapijt is laagpolig en heeft een poolhoogte van 0,5 centimeter. Het Vloerkleed Living Zwart is een subtiel vloerkleed dat in vrijwel elk huishouden prachtig zou staan. Als jij dus zoekt naar een retro vloerkleed in een neutrale kleur, dan is dit vloerkleed wellicht wel iets voor jouw!

Het Vloerkleed Living Zwart maakt deel uit van onze vintage ‘Living’ collectie. Naast de kleur zwart is de retro tapijt ook verkrijgbaar in diverse andere kleuren. Zo is dit retro kleed onder andere verkrijgbaar in de kleuren bruin en grijs. Onze gehele Living collectie kan je eenvoudig bekijken via onze ‘Vintage vloerkleden’ pagina. Dit zwarte karpet is verkrijgbaar in de formaten 160×230 cm en 200×290 cm. Het Vloerkleed Living Zwart is bij ons al verkrijgbaar vanaf €259,-.

Retro vloerkleed nummer 5: Het Vloerkleed Jazzy Antraciet

Het laatste vloerkleed uit deze top 5 is het Vloerkleed Jazzy Antraciet. Alhoewel dit vintage vloerkleed in deze lijst op nummer vijf staat, is dit absoluut een schitterend retro vloerkleed. Dit antraciete vloerkleed is gemaakt van viscose (70%), acryl (20%) en katoen (10%). Het betreft een laagpolig retro tapijt met een poolhoogte van 3 millimeter. Het retro karpet is voorzien van een prachtig vintage design. Het patroon design op dit retro kleed herhaalt zich over het gehele vloerkleed. Een uniek antraciet tapijt om van je huis een thuis te maken!

Het Vloerkleed Jazzy Antraciet maakt deel uit van onze vintage ‘Jazzy’ collectie. Naast de kleur antraciet is het vintage vloerkleed ook verkrijgbaar in de kleur bruin. Het Vloerkleed Jazzy Antraciet is verkrijgbaar in het formaat 160×230 centimeter en in het formaat 200×280 centimeter. Bij kameraankleden.nl bieden wij dit retro karpet al aan vanaf €275,-.

Onze gehele collectie bekijken?

Speciaal voor de vintage vloerkleden liefhebbers hebben wij een speciale categorie pagina aangemaakt met retro vloerkleden. Naast de vintage vloerkleden hebben wij echter nog veel meer soorten vloerkleden in het assortiment. Zo ben je bij ons ook aan het goede adres als je zoekt naar een design vloerkleed, een kinderkamer vloerkleed of een hoogpolig vloerkleed. Wij hebben ook regelmatig speciale vloerkleed aanbiedingen op onze website staan. Als je dus zoekt naar een extra goedkoop vloerkleed dan kan je ook eens een kijkje nemen in onze speciale opruiming.

Wil je meer weten over kameraankleden.nl en onze werkwijze? Bekijk dan ook eens ons blog ‘Kameraankleden.nl – Onze werkwijze‘. In dit blog vertellen wij je meer over onze levertijden, betaalmethoden en MVO strategie. Een retro kleed kopen? Dat doe je natuurlijk bij kameraankleden.nl!

 
[button size=”medium” style=”primary” text=”Bekijk al onze vloerkleden” link=”https://kameraankleden.nl/producten/vloerkleden/”]