Top 3 vloerkleed stijlen van dit moment

vloerkleed stijlen

Zoek jij naar een vloerkleed voor in je kamer en ben je benieuwd welke stijlen er beschikbaar zijn? In dit blogbericht vertellen wij je meer over de top 3 stijlen van dit moment.

Vintage vloerkleed stijl

Vintage vloerkleden zijn één van de meest populaire stijlen van de afgelopen jaren. Dit jaar vallen ze ook weer in de top 3 vloerkleed stijlen van dit moment. Bij een vintage vloerkleed kun je kiezen uit retro designs, vervaagde designs of klassieke designs. Voor welke stijl je binnen de vintage vloerkleed categorie ook kiest, je zorgt hoe dan ook voor een indrukwekkende interieurstijl in je kamer. De meest populaire vintage vloerkleden kleuren zijn momenteel de kleuren grijs, groen en beige. Tevens zien we dit jaar ook dat zwart met goud gekleurde vintage vloerkleden steeds populairder worden. Een vintage stijl vloerkleed past goed bij een vintage interieur maar staat ook erg gaaf in een interieur met moderne meubels. Bekijk eenvoudig al onze vintage vloerkleden via de button hieronder en laat je inspireren door onze prachtige collecties.

Scandinavische vloerkleed stijl

Naast vintage vloerkleed stijlen, zijn ook Scandinavische vloerkleed stijlen tegenwoordig erg populair. Maar wat wordt er verstaan onder een Scandinavische stijl? Een Scandinavisch interieur wordt gekenmerkt door natuurlijke interieurartikelen, minimalistische designs en lichte kleuren. In een Scandinavisch interieur vind je bijvoorbeeld artikelen als houten bijzettafels met dunne poten, minimalistische houten hanglampen en gebreide poefs. Bij vloerkleden wordt doorgaans gekozen voor wollen materialen of zachte polyester materialen. Qua design heeft een Scandinavisch vloerkleed vaak een lichte witte of beige kleur en is het design minimalistisch. Je ziet bij een Scandinavisch vloerkleed bijvoorbeeld vaak subtiel gestreepte designs. Een Scandinavische stijl heeft het grote voordeel dat het je  kamer groter laat lijken.

Perzische vloerkleed stijl

De laatste stijl die wij bespreken in dit blogbericht is de Perzische stijl. Absoluut één van de stijlen die de laatste jaren een opkomst heeft gemaakt en steeds populairder wordt. Een Perzisch vloerkleed zorgt voor een authentieke interieurstijl in je kamer en een Perzisch kleed is tevens een echte blikvanger. Dankzij de indrukwekkende designs en opvallende kleuren zal je merken dat als je bezoek over de vloer hebt, dat een Perzisch tapijt snel het onderwerp van het gesprek zal zijn. Bij Perzische tapijten zijn vooral de kleuren rood, oranje en blauw erg populair tegenwoordig. Een Perzische vloerkleed stijl is niet alleen erg geschikt voor in een Oosters interieur maar staat juist ook heel erg tof in een modern interieur.